Top 5 Sporthorloges

Meten is weten en dit geldt natuurlijk ook bij je sportprestaties. Wil jij al jouw sportprestaties nauwkeurig bijhouden om het maximale uit jouw trainingen te halen? Dan is een sporthorloge echt iets voor jou! Op deze pagina worden de top 5 bestverkochte sporthorloges behandelt en worden de specificaties vergeleken.

Vergelijk hier de top 5 beste sporthorloges van dit moment! In onderstaande tabel vind je een overzicht van de beste sporthorloges van dit moment:

ModelPrijsAantal reviewsAfbeelding
Samsung Galaxy Watch 46mm Silver € 329,-407Samsung Galaxy Watch 46mm Silver
Apple watch series 4 44MM space gray€ 459,-161
Samsung Gear S3 € 232,-777
Garmin Vivoactive 3 Zwart€ 268,-387
Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray€ 277,-251Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray

Een Sporthorloge kopen?

Wanneer je een sporthorloge wilt kopen, dan wil je natuurlijk wel weten wat de specificaties zijn en welke het beste bij jou past. Om jou hierover een duidelijk beeld te geven en om de verschillende sporthorloges gemakkelijk met elkaar te kunnen vergelijken, geef ik in het kopje hieronder een schematisch overzicht van de eigenschappen top 5 bestverkochte sporthorloges. Dit maakt het gemakkelijker om een sporthorloge te kopen omdat je nu in een oogopslag kun kijken welk sporthorloge het best bij je past.

Eigenschappen top 5 sporthorloges

 Samsung Galaxy Watch 46mm Silver Samsung Galaxy Watch 46mm SilverApple watch series 4 44MM space gray Samsung Gear S3 Frontier Garmin Vivoactive 3 Zwart Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray
Reviews:407161777387251
Prijs:€ 329,-€ 459,-€ 232,-€ 268,-€ 277,-
Garantie:2 jaar2 jaar2 jaar2 jaar2 jaar
Geschikt voor besturingssysteem:Android, iOSiOSAndroid, iOSAndroid, iOSAndroid, iOS
Gegevensoverdracht:Bluetooth, NFC, Wi-FiBluetooth, Wi-FiBluetooth, NFC, Wi-FiANT+, Bluetooth, NFCBluetooth
Meet:Afstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, TrappenAfstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Trappen, StressniveauAfstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, TrappenAfstand, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, TrappenAfstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Trappen
Hartslagsensor:JaJaJaJaJa
Accuduur:Tot 7 dagenTot 18 uurTot 4 dagenTot 7 dagenTot 4 dagen
GPS-Sensor:JaJaJaJaJa
Slaapmonitor:JaJaJaJaJa
Schermdiagonaal:1.3 inch (3.3cm)1,78 inch1,3 inch1,12 inch3,9 inch
Resolutie:360 x 360 pixels448 x 368 pixels360 x 360 pixels240 x 240 pixels348 x 250 pixels
Afmetingen:4.9 x 3.6 x 4.2 cm3,8 x 1,07 x 2,87 cm4.91 x 1.14 x 3.99 cm4,34 x 1,17 x 4,34 cm2,92 x 1,2 x 5,03 cm
Gewicht:63 gram367 gram62 gram43 gram45 gram
Verwisselbare band:JaJaJaJaJa
Meldingen via:Trilling, Geluidsalarm, Lichtalarm, Melding op schermTrilling, Geluidsalarm, Lichtalarm, Melding op schermMelding op schermTrilling, Geluidsalarm, Lichtalarm, Melding op schermMelding op scherm
Waterbestendig:Ja tot 50 meterJaJaJa tot 50 meterJa
Geschikt voor activiteit:Fietsen, Fitness, Hardlopen, Zwemmen, Wandelen, MultisportFietsen, Hardlopen, Wandelen, ZwemmenHardlopen, Fietsen, GolfenHardlopen, Golfen, Skiën, Multisport, Fietsen, ZwemmenHardlopen, Zwemmen, Wandelen, Fitness, Outdoor sport
Totale opslagcapaciteit:4 GB16 GB4GBErg beperkt, 1MB2,5 GB
RAM-Geheugen0,77 GB-0,768GB--
Type scherm:Gorilla GlassOLEDAMOLEDLCDLCD
Smartphone functies:Caller ID, Berichten verzenden, Berichten ontvangen, Muziek bediening, Bellen, Notificaties ontvangenCaller ID, Berichten verzenden, Berichten ontvangen, Muziek bediening, Bellen, Notificaties ontvangenCaller ID, Berichten verzenden, Berichten ontvangen, Muziek bediening, Bellen, Notificaties ontvangenCaller ID, Berichten verzenden, Berichten ontvangen, Muziek bediening, Notificaties ontvangenCaller ID, Berichten verzenden, Berichten ontvangen, Muziek bediening, Notificaties ontvangen
Bestel Direct!Bestel Direct!Bestel direct!Bestel direct!Bestel direct!

 

Samsung Galaxy Watch 46mm Silver1. Samsung Galaxy Watch 46mm Silver

De Samsung Galaxy Watch is een smartwatch die jou heel de dag voorziet van informatie. Het horloge is te koppelen via Bluetooth aan je smartphone en houdt gedurende de dag je stappen, calorieverbruik en inkomende oproepen of berichten bij. De Samsung Galaxy Watch is krasbestendig en beschikt over verschillende sportprofielen, waardoor je hem ook tijdens je workout gebruikt. Het horloge is leverbaar in verschillende wijzerplaten is is hierdoor volledig naar eigen smaak te personaliseren. Ben je op zoek naar een smartwatch die zowel te koppelen is met een Android als iOS toestel? Dan is de Samsung Galaxy Watch 46mm Silver iets voor jouw! Klik hier voor meer informatie! 

 

2. Apple watch series 4 44MM space gray

De Apple Watch Series 4 heeft een groter scherm dan zijn voorgangers. Het voordeel van het grotere scherm is dat er meer informatie op weergegeven kan worden. Het display is randloos ontworpen voor een fantastische uitstraling. De Apple Watch Series 4 beschikt over een elektrische hartslagsensor en hiermee ontvang je notificaties bij een te hoge of lage hartslag. Het horloge beschikt ook over valdetectie en stuurt een melding naar vooraf ingestelde personen wanneer een val optreedt. Tot slot is de Apple Watch waterdicht waardoor je er ook mee kunt zwemmen of door een heftige regenbui wandelen of fietsen. Ben je op zoek naar een smartwatch met veel functies en een luxe uitstraling? Dan is de Apple Watch series 4 iets voor jouw! Klik hier voor meer informatie! 

 

3. Samsung Gear S3 Frontier

De Samsung Gear S3 Frontier is een strak afgewerkte smartwatch. Het horloge is nauwelijks te onderscheiden van een traditioneel horloge en bezit alle functies van een smartwatch. Door middel van het touchscreen scherm navigeer je eenvoudig door verschillende functionaliteiten. Op de smartwatch ontvang je berichten en inkomende oproepen en stuur je snel een reactie terug. De Samsung Gear S3 Frontier heeft een sportieve , stoere look dankzij de robuuste duikring en het siliconen bandje. Dankzij de GPS sensor toont de smartwatch je locatie en route en worden vaste patronen herkend. Ben je op zoek naar een smartwatch met een stoere uitstraling en de look van een traditioneel horloge? Dan is de Samsung Gear S3 Frontier het ideale horloge voor jou! Klik hier voor meer informatie! 

 

4. Garmin Vivoactive 3 Zwart

De Garmin Vivoactie 3 is een horloge dat helpt om je sportprestaties naar een hoger niveau te brengen. Het horloge heeft een ingebouwde GPS en hartslagmeter waardoor je nauwkeurig inzicht in je activiteiten en trainingen krijgt. Verder meet het horloge de hele dag je stappen, traptreden en verbrande calorieen en toont het notificaties van je smartphone. Op het scherm is zichtbaar in hoeverre je je bewegingsdoel hebt behaald. Is het nog niet behaald? Dan kun je ervoor kiezen om een paar keer de trap te nemen in plaats van de lift om het resultaat te behalen. De Garmin Vivoactive 3 is een aanbevolen horloge om meer inzicht te krijgen in je fietsprestaties en bezit minder functionaliteiten dan een Apple Watch of Samsung Watch omdat dit specifiek een sporthorloge is. Ben je op zoek naar een sporthorloge van hoge kwaliteit met een goede prijs kwaliteit verhouding? Dan is de Garmin Vivioactive 3 iets voor jouw! Klik hier voor meer informatie! 

 

Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray5. Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray

De Fitbit ionic Charcoal & Smoke Gray is een strak afgewerkte smartwatch met veel functionaliteiten voor de fanatieke sporter. De Fitbit Ionic bezit een eigen app platform waarmee je onder andere kunt luisteren naar je favoriete muziek via het horloge. Door de ingebouwde GPS sensor zie je precies waar je bent geweest en navigeer je over nieuwe routes. De smartwatch is volledig waterdicht en kan ook gedragen worden tijdens het zwemmen. Het horloge heeft een batterijduur van vier dagen en je kunt hem dag en nacht omhouden. Je kunt met het horloge enkel oproepen beantwoorden en niet handmatig bellen. Ook kun je geen berichten beantwoorden via de smartwatch. Ben je op zoek naar een smartwatch om te gebruiken tijdens het sporten? Dan is de Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray jouw ideale horloge! Klik hier voor meer informatie!