Stappenteller horloges

Wat is een stappenteller horloge?

Een stappenteller zorgt ervoor dat je stappen geteld worden. Of je nu aan het werk bent of aan het sporten, alle stappen worden gedurende de hele dag meegerekend. Een stappenteller zorgt ervoor dat je zowel tijdens het koffie halen op je werk als tijdens het joggen inzicht krijgt in je activiteit. Door een stappenteller word je gemotiveerd om meer te bewegen en de meeste stappentellers bezitten en tal van overige functies om je gezondheid te peilen.

Stappentellers zijn er in diverse soorten en maten en de prijzen variëren behoorlijk. Op deze website focussen we ons alleen op de meest uitgebreide varianten die ook wel sporthorloges, smartwatches of activity trackers worden genoemd.

Deze horloges hebben naast de functie van stappen tellen vaak ook extra functies zoals: hartslag meten, afstand bijhouden (via GPS), hoogte, calorieën en slaapgedrag meten. Verder kun je met deze horloges verschillende persoonlijke doelen instellen om verschillende activiteiten te meten. De meeste varianten zijn ook waterdicht waardoor je er ook mee kunt zwemmen. Een kenmerk van deze sporthorloges is dat ze vaak gekoppeld zijn aan een smartphone via bluetooth of Wi-fi en hierdoor zijn de resultaten direct via een applicatie op je smartphone zichtbaar.

Waarvoor wordt een stappenteller horloge gebruikt?

Een smartwatch wordt vaak gebruikt voor zowel sportdoeleinden als persoonlijke communicatiefuncties. Een kenmerk van een smartwatch is dat het horloge altijd verbonden is met je smartphone. Via een smartwatch heb je de mogelijkheid om je oproepen te beantwoorden, iemand te bellen, een tekstbericht te ontvangen/versturen of het luisteren van je favoriete muziek. Tegenwoordig zijn smartwatches zo geavanceerd dat er verschillende applicaties op beschikbaar zijn die direct in verbinding staan met je smartphone. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur van functies kun je een smartwatch naar eigen wens inrichten met jouw applicaties.

Welke smartwatch sluit het best aan bij mijn behoeften?

Om je meer inzicht te geven in de verschillen topmodellen smartwatches, is deze affiliate website opgericht. Via deze website kun je meer informatie opvragen over de top 5 bestverkochte smartwatches met stappenteller. Van vijf verschillende horloges zijn de specificaties beschreven en is er de mogelijkheid om direct een bestelling te plaatsen via de website van Coolblue.

De top 5 smartwatches zijn van de merken Apple, Samsung, Fitbit en Garmin. De smartwatches bezitten allemaal een GPS tracker, hartslagmeter, navigatie en stappenteller en zijn direct verbonden met jouw smartphone. Voor meer informatie per toestel en een tabel met alle specificaties kun je op onderstaande button klikken.

Een smartwatch kopen?

Sta je op het punt om een smartwatch te kopen? Of wil je meer informatie over de top 5 bestverkochte stappenteller horloges? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie? Klik hier!

Bestel Direct!