Samsung Gear S3 Frontier

 

Bestel de Samsung Gear S3 Frontier hier! Voor 23.59 besteld is morgen in huis!

Ben je op zoek naar een smartwatch die nauwelijks te onderscheiden is van een traditioneel horloge? Dan Samsung Gear S3 Frontier iets voor jouw! De Samsung Gear S3 is een strak afgewerkte en functionele smartwatch. Hieronder kun je meer lezen over de specificaties van het horloge.

Productbeschrijving

De Samsung Gear S3 is makkelijk te navigeren door middel van het touchscreen scherm en draairing aan de zijkant. Op het scherm kun je je hartslag, aantal stappen en verbruikte calorieën gemakkelijk aflezen. Door middel van de GPS sensor zie je precies welke routes je hebt afgelegd. Met de Samsung Gear S3 ben je altijd bereikbaar en ontvang je inkomende oproepen en berichten en stuur je snel een reactie terug. Het Super AMOLED scherm zorgt ervoor dat het toestel beschermd is tegen beschadigingen. Wil je een smartwatch met een sportieve en stoere look? Dan is de Samsung Gear S3 Frontier iets voor jouw!

Productspecificaties

Prijs:€ 232,-
Garantie:2 jaar
Geschikt voor:Android, iOS
Gegevensoverdracht:Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Meet:Afstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Trappen
Hartslagsensor:Ja
Accuduur:Tot 4 dagen
Bestel direct!

Hierboven kun je een overzicht zien van de belangrijkste specificaties. Voor een nog uitgebreider overzicht klik dan hier.

Samsung Gear S3 Frontier kopen?

Ben je op zoek naar een smartwatch die nauwelijks te onderscheiden is van een traditioneel horloge? Dan is de Samsung Gear S3 Frontier iets voor jouw! Klik op onderstaande button om een bestelling te plaatsen! 
Bestel direct!