Huawei

Het Chinese Huawei is opgericht door Ren Zhengfei. Hij begon Huawei om het leven van mensen zoals jij en ik wat eenvoudiger te maken. Het merk brengt al jaren betaalbare smartphones op de markt van een hoge kwaliteit. Op die manier heeft het merk al een groot marktaandeel veroverd. Bovendien biedt Huawei ook stappenteller horloges en andere accessoires aan.

Huawei is een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Gedreven door toewijding aan goede bedrijfsvoering, voortdurende innovatie en open samenwerking, hebben ze een concurrerende ICT-portfolio van end-to-end-oplossingen in telecom- en bedrijfsnetwerken, apparaten en cloudtechnologie en -services ontwikkeld. En zo dus ook op gebied van stappenteller horloges. Huawei haar ICT-oplossingen, producten en diensten worden gebruikt in meer dan 170 landen en regio’s en bedienen meer dan één derde van de wereldbevolking.

Huawei haar missie is om de toekomstige informatiemaatschappij mogelijk te maken en een beter verbonden wereld te bouwen.