Huawei Watch 2 Sport

Huawei Watch 2 Sport

Ben je op zoek naar een luxe, stijlvolle en kwalitatieve stappenteller horloge? Kijk dan eens naar de Huawei Watch 2 Sport. Deze Huawei activity tracker beschikt over de meest moderne technieken en is te gebruiken zonder smartphone. De Huawei Watch 2 Sport is een goede coach voor je sportactiviteiten. Met slechts één druk op de knop beschik je over, real-time coaching, een uitgestippelde GPS route en je favoriete muziek.

Optimaal trainen met Huawei Watch 2 Sport

Wil jij tijdens het sporten al jouw doelen en de intensiteit van de trainingen nauwlettend in de gaten kunnen houden? Zoek dan niet langer verder, hier ben je aan het juiste adres. De stappenteller Huawei Watch 2 Sport maakt dit allemaal mogelijk. Met dank aan de geïntegreerde hartslagsensor van stappenteller Huawei krijg jij de mogelijkheid precies te zien in welke hartslagzone jij je tijdens het trainen bevindt. De Huawei Watch 2 Sport maakt het voor jou mogelijk om gericht te trainen, wil jij bijvoorbeeld tijdens één training in eendezelfde hartslagzone blijven, stel dit dan in op het stappenteller horloge, vervolgens krijg je tijdens je activiteit een melding wanneer jij je in een andere hartslagzone bevindt. Het is mogelijk om met de Huawei Watch 2 Sport te zwemmen, het horloge is namelijk volledig waterdicht tot 1,5 meter. Dit houdt in dat het horloge ook jouw zwemactiviteiten meet zoals je afstand, efficiënte, snelheid, type slagen en banen. De accurate metingen en verzamelde data die plaatsvinden tijdens je training, helpen je bij het optimaliseren van je toekomstige trainingen en het behalen van het door jou vastgestelde doel. Geïnteresseerd in het kopen van de Huawei Watch 2 Sport?

Klik dan hier!

Huawei Watch 2 Sport kenmerken

 Huawei Watch 2 Sport
SchermJa
TouchscreenNee
HartslagmeterJa
WaterdichtJa, tot 1,5 meter
Activiteiten trackerJa, stappen
GPSJa
Levensduur batterij4 dagen
BluetoothJa
CompatibiliteitAndroid
Voordelen- Wifi
- Mooi Design
- Muziekbediening
Nadelen- Kan niet zelfstandig bellen
- Onlogische interface
Prijs€329
Bekijk!

Stappenteller Huawei

Huawei bekend natuurlijk van haar telefoons is de laatste jaren ook positief aanwezig op de sporthorloges markt. Huawei heeft dan ook meerdere stappenteller horloges op de markt en zo is er voor ieders zijn of haar wensen een passend horloge. Om er zeker van te zijn dat jij straks een stappenteller Huawei koopt die bij jou past, is het mogelijk om de Huawei stappenteller horloges met elkaar te vergelijken. Dit omdat een activity tracker kopen natuurlijk een investering is en het belangrijk is dat jij een stappenteller horloge aanschaft die bij jou en jouw sportdoelstellingen past.

Vergelijk hier!

Huawei Watch 2 Sport instructievideo

Benieuwd hoe de Huawei Watch 2 Sport in zijn werking gaat? Bekijk dan de onderstaande video!

 

Bestel de Huawei Watch 2 Sport hier. Voor 23:59 besteld is morgen in huis!