Garmin Vivoactive 3 Zwart

 

Bestel De GARMIN VIVOACTIVE 3 ZWART Hier! Voor 23.59 besteld is morgen in huis!

Ben je op zoek naar een smartwatch die bijdraagt aan het verbeteren van je fietsprestaties? Dan is de Garmin Vivoactive 3 Zwart iets voor jouw! De Garmin Vivoactive 3 is een  smartwatch met een strak design, gemaakt om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Productbeschrijving

De Garmin Vivoactive 3 is speciaal ontworpen voor de fanatieke sporter. Het horloge wordt specifiek aanbevolen om je fietsprestaties te meten en verbeteren. Het sporthorloge heeft een ingebouwde hartslag meter en GPS-ontvanger waarmee je nauwkeurig inzicht in je trainingen krijgt en waardoor je precies weet hoe snel je een kilometer fietst of hoe hoog je hartslag is. Het horloge meet ook de hele dag je stappen, traptreden en verbrande calorieën en toont deze via notificaties op je smartphone. Ben je op zoek naar een sporthorloge met de functies van een smartphone? Dan is de Garmin Vivoactive het ideale horloge voor jou!

Productspecificaties

Prijs:€ 268,-
Garantie:2 jaar
Geschikt voor:Android, iOS
Gegevensoverdracht:ANT+, Bluetooth, NFC
Meet:Afstand, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Trappen
Hartslagsensor:Ja
Accuduur:Tot 7 dagen
Bestel direct!

Hierboven kun je een overzicht zien van de belangrijkste specificaties. Voor een nog uitgebreider overzicht klik dan hier.

Garmin Vivoactive 3 kopen?

Ben je op zoek naar een smartwatch om jouw indoor of outdoor sportprestaties bij te houden? Dan is de Garmin Vivoactive het ideale horloge voor jou! Klik op onderstaande button om een bestelling te plaatsen! 
Bestel direct!