Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray

Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray

 

Bestel De FITBIT IONIC CHARCOAL & SMOKE GRAY Hier! Voor 23.59 besteld is morgen in huis!

Ben je op zoek naar een smartwatch die geschikt is voor het uitoefenen van verschillende sporten? Dan is de Fitbit Charcoal & Smoke Gray het ideale horloge voor jou!

Productbeschrijving

Met de Fitbit Ionic smartwatch ben je altijd op de hoogte van je oproepen, berichten en notificaties van je smartphone. Je kunt echter geen oproep starten of een tekstbericht beantwoorden. De Fitbit Ionic smartwatch bezit een eigen app platform waarmee je onder andere via het horloge naar je favoriete muziek kunt luisteren. Aan de achterkant van het horloge zit een hartslagsensor die ervoor zorgt dat je hartslag de hele dag gemeten wordt. De hartslagsensor kan goed gebruikt worden tijdens trainingen om de intensiteit te monitoren. Met de ingebouwde GPS-sensor kun je precies zien op welke locaties je al eens bent geweest en navigeer je eenvoudig bestaande of nieuwe routes. Ook is de smartwatch volledig waterdicht en kun je hem ook gebruiken tijdens het zwemmen. Het horloge heeft een batterijduur van 4 dagen en kunt hem dus ook s’nachts omhouden. De smartwatch is compatibel met zowel Android als iOS en is leverbaar in twee verschillende maten S en L (14-17 of 17-20 cm).

Productspecificaties

Prijs:€ 277,-
Garantie:2 jaar
Geschikt voor:Android, iOS
Gegevensoverdracht:Bluetooth
Meet:Afstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Trappen
Hartslagsensor:Ja
Accuduur:Tot 4 dagen
Bestel direct!

Hierboven kun je een overzicht zien van de belangrijkste specificaties. Voor een nog uitgebreider overzicht klik dan hier.

Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray kopen?

Ben je op zoek naar een smartwatch die geschikt is voor het uitoefenen van verschillende sporten? Dan is de Fitbit Charcoal & Smoke Gray het ideale horloge voor jou! Klik op onderstaande button om een bestelling te plaatsen! 

Bestel direct!