Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2

Ben jij op zoek naar net dat beetje extra motivatie wat je nodig hebt om te gaan sporten? Met deze Fitbit stappenteller horloge houdt je de gehele dag door op de hoogte van al je activiteiten. Of je nou in de sportschool staat of dat je aan het werk bent, op het grote scherm kan je de hele dag aflezen hoeveel stappen je gezet hebt. Dankzij de hartslagmeter van de Fitbit Charge 2 kan je ook je hartslag aflezen, hierdoor krijg jij mee inzage in de intensiteit van jouw trainingen en activiteiten. Daarnaast analyseert de Fitbit Charge 2 je slaapritme en krijg je dus een beter inzicht in jouw slaappatroon. De Fitbit Charge 2 activity tracker houdt de afstand die je loopt en je calorieverbruik bij tijdens een training of activiteit, hierdoor ben jij heel de bewuster bezig met jouw gezondheid.

Fitbit Charge 2 App

Wanneer je de Fitbit Charge 2 aangeschaft hebt moet je vervolgens de bijbehorende Fitbit app downloaden. Met deze Fitbit app kan je al jouw behaalde gegevens analyseren. Wanneer je te lang niet bewogen hebt, geeft de Fitbit Charge 2 je een seintje dat je weer wat moet bewegen. Ook geeft de Fitbit stappenteller horloge het aan wanneer je even wat rust moet pakken, dit door middel van het geven van ademoefeningen. Met een Fitbit Charge 2 om je pols mis je nooit je berichten, oproepen en afspraken, deze worden weergeven op het display. Geïnteresseerd in de Fitbit Charge 2?

Klik hier!

EigenschappenFitbit Charge 2
SchermJa
TouchscreenJa
HartslagmeterJa
WaterdichtNee
Activiteiten trackerJa, stappen, slaap en trappen
GPSNee
Levensduur batterij5 dagen
BluetoothJa
CompatibilliteitAndroid/iOS
Voordelen- Toont inkomende berichten / oproepen
- Accurate hartslagmeting
Nadelen- Geen GPS
- Geen Nederlandse handleiding
Prijs€149,-
Bekijk

Fitbit Charge 2 bandjes

Omdat je natuurlijk de hele dag door jouw activiteiten wilt meten om aan het eind van de dag inzicht te hebben in je dagelijkse beweging zal je de Fitbit Charge 2 activity tracker vaak dragen. Nu wil je natuurlijk niet dat je in een belangrijke vergadering zit op werk en jouw Fitbit Charge 2 eigenlijk niet matcht met de kledingvoorschriften. Ook hier heeft Fitbit over nagedacht, het is mogelijk om meerdere bandjes aan te schaffen voor jouw Fitbit Charge 2 activity tracker. Zo kan je een bandje kopen die je perfect kan dragen voor wanneer je naar je werk gaat of een andere zakelijke bijeenkomst, en wanneer je gaat sporten kan je het bandje weer verwisselen. Met ons brede assortiment aan Fitbit Charge 2 bandjes kan iedereen zijn stappen teller horloge eigen maken.

SoortZakelijkFashionSportief 
Prijs€65,99€49,95€29,95
BekijkBekijkBekijk

Fitbit vergelijken

Wanneer je nu nog twijfelt of de Fitbit Charge 2 wel de stappenteller horloge voor jou is, geen zorgen naast de Fitbit Charge 2 activity tracker bieden wij nog veel meer stappenteller horloges aan van Fitbit!  het is natuurlijk prettig als je verschillende Fitbit activity trackers met elkaar kunt vergelijken om zo alsnog de Fitbit activity tracker te vinden die perfect bij jou past!

Fitbit stappenteller horloges vergelijken? Klik dan hier!