Apple Watch Series 4 44MM Space Gray

 

Bestel de Apple Watch Series 4 44mm Space Gray hier! Voor 23.59 besteld is morgen in huis!

Ben je op zoek naar een luxe horloge om zowel tijdens het sporten als tijdens je dagelijkse activiteiten al je statistieken te meten? Dan is de Apple Watch Series 4 iets voor jouw! De Apple Watch Series 4 heeft vergeleken met zijn voorgangers een groter scherm, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn op het scherm. Het display bezit nauwelijks randen waardoor alles mooi afgewerkt is. Je kunt zelf instellen welke apps je wilt weergeven op de wijzerplaat en je maakt gemakkelijk een snelkoppeling naar je favoriete contactpersonen. Tot slot heeft het horloge een fantastische uitstraling.

Productbeschrijving

Met een Apple Watch Series 4 kun je echt alles meten. Van hoogte en afstand tot aantal stappen en verbrande calorieën. Het horloge is waterbestendig en hierdoor kun je er ook mee zwemmen. Je hartslag wordt gemeten met elektrische en optische sensoren en hierdoor wordt je gewaarschuwd wanneer je hartslag te hoog of te laag is. De Apple Watch Series 4 is in staat je stressniveau te verlagen met bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen. Wanneer je plotseling zou vallen, merk je horloge dit direct en zend het een SOS-noodmelding uit naar vooraf ingestelde contactpersonen. Ten slotte is de smartwatch dankzij de 64-bits dual-coreprocessor snel, intuïtief en intelligent.

Productspecificaties

Prijs:€ 459,-
Garantie:2 jaar
Geschikt voor:iOS
Gegevensoverdracht:Bluetooth, Wi-Fi
Meet:Afstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Trappen, Stressniveau
Hartslagsensor:Ingebouwde polssensor
Accuduur:Tot 18 uur
Bestel Direct!

Hierboven kun je een overzicht zien van de belangrijkste specificaties. Voor een nog uitgebreider overzicht klik dan hier.

Apple Watch Series 4 kopen?

Ben je op zoek naar een (sport) horloge van hoge kwaliteit? Dan is de Apple Watch Series 4 44mm Space Grey iets voor jouw! Klik op onderstaande button om een bestelling te plaatsen! 

Bestel Direct!